Webshop WLC-Trainingen

Welkom! Hier kun je je online inschrijven of vervolgaankopen doen. Klik onderstaand op een categorieën naar wens.
Pro lidmaatschap
Proefles
Groepslessen rittenkaarten
Groepslessen abonnementen
Small Group Personal Training
Fit Challenge
Workshops

Pro Lidmaatschap

Voor nóg betere coaching en je helpen alle gewenste leefstijl doelen te behalen. Toegang tot: Het volledige voedingsprogramma, onze LIJFSTIJL PRO-trainingsschema's, zelf je trainingsschemas maken en printen, ALLE doelen en uitdagingen, Alle oefeningen in 3D animaties en meer voortgangsregistratie mogelijkheden.

4.95

View

3 losse lessen

3 lessen om jouw nieuwe sport te vinden en te ontdekken wat je leuk vindt om te doen. Deze 3 lessen zijn 3 weken geldig.

10.00

View

Losse groepsles

Met een 1 losse les kun je aan alle groepslessen meedoen die je leuk vindt. Voor de SGPT en workshops gelden andere prijzen en rittenkaarten.

12.50

View

10 rittenkaart groepsles

Met een 10 rittenkaart kun je aan alle groepslessen meedoen die je leuk vindt. Voor de SGPT en workshops gelden andere prijzen en rittenkaarten. Een rittenkaart is 18 weken geldig v.a. het moment van aanschaffen.

80.00

View

Brons abonnement

Met dit abonnement kun je aan verschillende groepslessen meedoen. Met een maximum van 1x per week.

30.00

View

Zilver abonnement

Met dit abonnement kun je aan verschillende groepslessen meedoen. Met een maximum van 2x per week.

35.00

View

Goud abonnement

Met dit abonnement kun je aan verschillende groepslessen meedoen. Met een maximum van 3x per week.

40.00

View

Fit Lifestyle (1x per week)

Met dit abonnement kun je 1x per week een Small group PT volgen. 

110.00

View

Fit Lifestyle (2x per week)

Met dit abonnement kun je 2x per week een Small group PT volgen. 

197.00

View

Fit Lifestyle (3x per week)

Met dit abonnement kun je 3x per week een Small group PT volgen. 

297.00

View

10 rittenkaart SGPT

Met een 10 rittenkaart kun je aan alle SGPT Trainingen deelnemen. Voor de groepslessen en workshops gelden andere prijzen en rittenkaarten. Deze rittenkaart is vooral geschikt voor de ervaren sporter die weinig tot geen begeleiding nodig heeft op het gebied van voeding en coaching. Wij maken een trainingsprogramma welke je onder begeleiding tijdens de SGPT doet. En we maken een voedingsschema voor je welke je zelfstandig uitvoert. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan raden wij één van Fit Lifestyle varianten aan.

250.00

View

Fit Challenge Start

Dit pakket is ideaal voor je wanneer je een kleinere beurs hebt, maar toch wilt werken aan je lijfstijl. Je doet mee met de Fit Challenge op basis van groepslessen. Annuleren van deelname en de overige annuleringsvoorwaarden kun je bekijken bij de F.A.Q. op de pagina van de Fit Challenge.

24.25

View

Fit Challenge - termijn betaling

Deze optie is voor jou geschikt wanneer je mee wilt doen met de Fit Challenge en in termijnen wilt betalen. Bij inschrijven betaal je meteen de 1e termijn ter bevestiging van deelname. Na betaling is je inschrijving definitief. Daarna incasseren we per maand de andere 2 termijnen. Annuleren van deelname en de overige annuleringsvoorwaarden kun je bekijken bij de F.A.Q. op de pagina van de Fit Challenge.

49.25

View

Fit Challenge

Je betaalt de Fit Challenge direct in 1 keer. Hierna is alles voor jou geregeld. Annuleren van deelname en de overige annuleringsvoorwaarden kun je bekijken bij de F.A.Q. op de pagina van de Fit Challenge.

575.00

View

Foamrol workshop

Deze workshop staat geheel in het teken om de foam roller te leren beheersen en te leren waarvoor je de foam roller kunt gebruiken. De foamrol die je gebruikt tijdens de workshop krijg je aan het einde mee naar huis.

49.00

View

Fit Expert sessie: Master je kettlebell swing

Wil je de basis van kettlebell traininig beheersen en je doelstellingen op het gebied van kracht, conditie en vetverbranding drastisch verbeteren? Kom dan naar deze Fit Expert sessie en krijg de basis, de kettlebell swing, onder de knie zodat je trainingen en je resultaten direct verbeteren.

19.50

View

Fit Expert sessie - Master je kicbokstechnieken

WLC Trainingen organiseert op verschillende zaterdagen in 2018 en 2019 Fit-Expert sessies. Workshops waarin we de basistechnieken van bekende oefeningen je (opnieuw) gaan aanleren en uitleggen. Deze workshop is voor alle actieve kickboksers en absolute beginners. Beginnende kickboksers die de basistechnieken van het kickboksen willen leren en voor gevorderde kickboksers die hun technieken willen verfijnen en perfectioneren.

19.50

View

Fit Expert sessie - Master je squat

WLC Trainingen organiseert op verschillende zaterdagen in 2018 en 2019 Fit Experts sessies. Workshops waarin we de basistechnieken van bekende oefeningen je gaan aanleren en uitleggen. De barbell squat is waarschijnlijk één van de meest bekende fitness oefening die er is. Ondanks dat deze oefening in vele schemas verwerkt zit, wordt de squat toch vaak verkeerd of half uitgevoerd. Daarom gaan wij jou tijdens deze workshop leren hoe de squat wel moet!

19.50

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......