Webshop WLC-Trainingen

Welkom! Hier kunt u zich online inschrijven of vervolgaankopen doen. Klik onderstaand op een categorieën naar wens.
Proefles
Groepslessen rittenkaarten
Small Group Personal Training
Workshops
Groepslessen abonnementen

SGPT intake gesprek

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek kunnen we je alles persoonlijk vertellen over WLC Trainingen, onze manier van lesgeven en jij kunt ons ook goed vertellen wat je precies wilt. Zo kunnen we direct je vragen beantwoorden Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek kunnen we je alles persoonlijk vertellen over WLC Trainingen, onze manier van lesgeven en jij kunt ons ook goed vertellen wat je precies wilt. Zo kunnen we direct je vragen beantwoorden en snel actie ondernemen. en snel actie ondernemen.

0.00

View

Proefles

Met een proefles kun je één van onze groepslessen naar keuze komen proberen!

0.00

View

3 proeflessen

3 lessen om jouw nieuwe sport te vinden en te ontdekken wat je leuk vindt om te doen. Deze 3 lessen zijn 3 weken geldig.

10.00

View

Losse groepsles

Met een 1 losse les kun je aan alle groepslessen meedoen die je leuk vindt. Voor de SGPT en workshops gelden andere prijzen en rittenkaarten.

12.50

View

10 rittenkaart groepsles

Met een 10 rittenkaart kun je aan alle groepslessen meedoen die je leuk vindt. Voor de SGPT en workshops gelden andere prijzen en rittenkaarten. Een rittenkaart is 18 weken geldig v.a. het moment van aanschaffen.

80.00

View

Fit Lifestyle (1x per week)

Met dit abonnement kun je 1x per week een Small group PT volgen. 

110.00

View

Fit Lifestyle (2x per week)

Met dit abonnement kun je 2x per week een Small group PT volgen. 

197.00

View

Fit Lifestyle (3x per week)

Met dit abonnement kun je 3x per week een Small group PT volgen. 

297.00

View

10 rittenkaart SGPT

Met een 10 rittenkaart kun je aan alle SGPT Trainingen deelnemen. Voor de groepslessen en workshops gelden andere prijzen en rittenkaarten. Deze rittenkaart is vooral geschikt voor de ervaren sporter die weinig tot geen begeleiding nodig heeft op het gebied van voeding en coaching. Wij maken een trainingsprogramma welke je onder begeleiding tijdens de SGPT doet. En we maken een voedingsschema voor je welke je zelfstandig uitvoert. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan raden wij één van Fit Lifestyle varianten aan.

250.00

View

Foamrol workshop

Deze workshop staat geheel in het teken om de foam roller te leren beheersen en te leren waarvoor je de foam roller kunt gebruiken. De foamrol die je gebruikt tijdens de workshop krijg je aan het einde mee naar huis.

49.00

View

Fit Expert sessie: Master je kettlebell swing

Wil je de basis van kettlebell traininig beheersen en je doelstellingen op het gebied van kracht, conditie en vetverbranding drastisch verbeteren? Kom dan naar deze Fit Expert sessie en krijg de basis, de kettlebell swing, onder de knie zodat je trainingen en je resultaten direct verbeteren.

19.50

View

Fit Expert sessie - Master je kicbokstechnieken

WLC Trainingen organiseert op verschillende zaterdagen in 2018 en 2019 Fit-Expert sessies. Workshops waarin we de basistechnieken van bekende oefeningen je (opnieuw) gaan aanleren en uitleggen. Deze workshop is voor alle actieve kickboksers en absolute beginners. Beginnende kickboksers die de basistechnieken van het kickboksen willen leren en voor gevorderde kickboksers die hun technieken willen verfijnen en perfectioneren.

19.50

View

Fit Expert sessie - Master je squat

WLC Trainingen organiseert op verschillende zaterdagen in 2018 en 2019 Fit Experts sessies. Workshops waarin we de basistechnieken van bekende oefeningen je gaan aanleren en uitleggen. De barbell squat is waarschijnlijk één van de meest bekende fitness oefening die er is. Ondanks dat deze oefening in vele schemas verwerkt zit, wordt de squat toch vaak verkeerd of half uitgevoerd. Daarom gaan wij jou tijdens deze workshop leren hoe de squat wel moet!

19.50

View

Brons abonnement

Met dit abonnement kun je aan verschillende groepslessen meedoen. Met een maximum van 1x per week.

30.00

View

Zilver abonnement

Met dit abonnement kun je aan verschillende groepslessen meedoen. Met een maximum van 2x per week.

35.00

View

Goud abonnement

Met dit abonnement kun je aan verschillende groepslessen meedoen. Met een maximum van 3x per week.

40.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......